Gårdsbutiken

Bo på lantgård

Artikelnr 00007
1 995.00 kr
Finns i lager
1
Produktdetaljer

Vad sägs om att semestra på en gård? Eller bo på en lantgård ett parveckor? Du kommer få minnen för livet, lära dig saker och somna med ett leende på läpparna!

Oavsett om vi kallar det hemester, bondesemester eller något annat så innebär det en rolig och lärorik tid där du är en tid på gården och lever och arbetar med oss.

Din nästa semester kan du spendera på ett självhushållande småbruk där du får erfarenheter och kunskaper för livet.

Om du vill stanna en vecka eller tre bestämmer du själv, men oavsett så kommer du vara djupt involverad i driften av vår gård.

Självklart är det all inclusive[1]

När du bor på Lilltorp så äter du alla måltider tillsammans med oss. Vi har Första frukost, Andra frukost, Lunch och kvällsmål.

Du kommer behöva äta för vi lever ett fysiskt liv. Räkna helt enkel med att vara hungrig när det är dags för mat. Vi lagar mat tillsammans med råvaror från gården

Vill du dra dig tillbaka i din "bubbla" så kan du självklart göra det och alla har inte samma behov som andra att vara sociala. Men vi räknar med att alla arbetar utifrån sin förmåga.

Du behöver inte gå på gym

Vi lever ett fysiskt liv där vi arbetar med kroppen (eller hantverksmässiga metoder som vi så fint säger). Det gör att vi sällan använder maskiner utan handkraft är det som gäller.

Du kommer bli brun, ingen fara. Om det är av solens strålar och dina nivåer av d-vitamin eller om det är leran som ger dig kulör det är en annan fråga.

Att vistas utomhus är hälsogörande och att arbeta med djur är lugnande. Vi vet vilken skillnad det gör och hur det lugnar stressade själar.Pris och villkor

Priset är per person och vecka (6 nätter) - du väljer hur många ni är och priset anpassas efter detta.

Vill du kan du ställa upp husvagn/husbil för en extra kostnad.

Boende sker i enkla förhållanden med utedass samt utan el och rinnande vatten.
El och vatten finns i stora huset så ni har tillgång till det. Wifi finns i mån av väder och tillgänglighet.
Sängkläder och kläder efter väder tar ni med er.

Boende finns även i Junsele och Ramsele om ni föredrar det.

Du väljer ankomstdag i datumväljaren. Incheckning är mellan 12.00 och 14.00. Ni stannar sex nätter och utcheckning sker innan 10.001 = dryck utöver vatten står du för själv


Spara denna produkt för senare användning