Hoppa till innehåll
Hem » Gårdsbutiken

Gårdsbutiken

Fuskpolo vuxen

00050
275.00 kr
Handstickat - stöd ett gammalt hantverk!
Finns i lager
1
Produktdetaljer

Stickad fuskpolo.
Storlek: vuxen.
Färg: petrol.

Halsringningen är väldigt töjbar. Det bör inte vara några problem att få den över huvudet även om du har stort huvud. Att resåren i halsen är väldigt mjuk gör också att den sitter bra runt halsen, utan att sitta år för hårt.

Här är en varm och mysig fuskpolo för en frusen själ. Stickad i ett 4-trådigt akrylgarn. Den fina akrylen har en skön, lätt känsla. Tål du inte ull, har du här ett läckert och gosigt alternativ som kan tvättas i maskin.

Detta garn är en premium akryl. Det betyder bl.a. att garnet bearbetats i flera steg som kan påminna lite om bearbetning av ull. Bland annat kammas akrylen, vilket gör den mer fyllig och extra mjuk. Dessutom har garnet genomgått en Hi-Bulk process, där garnet under produktionen ångas och därför drar ihop sig lite. Det resulterar i en behagligare och mjukare fyllighet.

Denna produkt är handstickad.

Produktinformation

  • Material: 100% premium HB akryl
  • Tvättråd: Maskintvätt 40ºC
  • Märkning: OEKO-TEX®-certifierat (nr. 2076-311)

Mått

  • Resårens höjd: 12 cm
  • Axelbredd från resårens nederkant: 11.5 cm
  • Från resårens nederkant, mitt fram: 10.5 cm

Leverans: Varan skickas med Postnord i spårbar försändelse. Om försändelsen försvinner under frakten efter att vi lämnat ifrån oss den till Postnord, och du har fått bekräftat att försändelsen är inlämnad, ersätter vi den inte. Då får skadeståndskrav ställas till Postnord.

Det är omöjligt för oss att stå för ersättningsprodukt då det ligger så oerhört mycket tid i tillverkningen av varje vara, eftersom dessa är handgjorda.


Spara denna produkt för senare användning