Hoppa till innehåll
Hem » Gårdsbutiken

Gårdsbutiken

Get

00004
79.00 kr per månad
Finns i lager
1
Produktdetaljer

Bli getfadder!

Vi håller Lappgetter på Lilltorp och är genbank, så vi deltar i det viktiga arbetet att hålla rasen levande. Det finns inte fler än ca 300 individer kvar i Sverige!

Våra lappgetter är våra livdjur. Med livdjur menas att den här besättningen är vår bas, vår grund. Bocken betäcker våra getter och killingarna som föds får antingen stanna kvar på gården, flytta till en annan gård eller så slaktas de när det är dax.

Killingarna föds under våren, framåt Maj.

Priset är en månatlig prenumeration till getflocken.

Våra djur lever sina liv på bästa sätt här på gården. Den delen av året det inte ligger snö får de beta i skogen och hjälper till att återställa mark som tidigare varit öppen.

En levande landsbygd

Det är många som vill hjälpa till att hålla landskapet öppet och hålla landsbygden levande. Alla kan inte arbeta med det rent praktiskt såsom vi gör - men du kan hjälpa oss.

Genom att bli fadder till våra djur så stöttar du oss med djurhållning, foder, utrustning och allt annat som behövs för att djuren skall kunna leva ett så naturligt liv som möjligt.

Väljer du att bli fadder så är du (och andra faddrar) med i vårt bevarandearbete på Lilltorp.

Djurhållning är för det mesta mysigt och underbart - men det finns död också. Rovdjur, olyckor och sjukdom kan alla leda till att vi behöver avsluta djurets liv i förtid. Därför är vårt arbete så viktigt! Utan oss som arbetar med dessa utrotningshotade raser skulle de inte finnas kvar. Och ditt stöd är viktigt för att vi ska ha råd att göra detta.

Hur fungerar det att bli fadder?

Du blir fadder genom att köpa denna produkt. Det är en prenumerationsprodukt som kommer dras månatligen från ditt konto. Så länge du är fadder så får du uppdateringar och information om vår getflock.

Du kommer få ett digitalt diplom, både som .pdf och .png som du kan dela i dina sociala kanaler om du vill visa upp att du är en stolt fadder till getterna på Lilltorp.

Spara denna produkt för senare användning