Hoppa till innehåll
Hem » Gårdsbutiken

Gårdsbutiken

Gris

00000
95.00 kr per månad
Finns i lager
1
Produktdetaljer

Bli grisfadder!

Vi håller linderödare på Lilltorp. Grisarna hjälper oss i vardagen genom att gödsla och markbereda. Grisar är smarta djur som gillar att bli kliade.

Du kan bli grisfadder och få ta del av deras vardag.

Priset är en månatlig prenumeration till grisflocken.

Våra djur lever sina liv på bästa sätt här på gården. Våra grisar är ute året om. De har alltid tillgång till skydd från vind och nederbörd

En levande landsbygd

Det är många som vill hjälpa till att hålla landskapet öppet och hålla landsbygden levande. Alla kan inte arbeta med det rent praktiskt såsom vi gör - men du kan hjälpa oss.

Genom att bli fadder till våra djur så stöttar du oss med djurhållning, foder, utrustning och allt annat som behövs för att djuren skall kunna leva ett så naturligt liv som möjligt.

Väljer du att bli fadder så är du (och andra faddrar) med i vårt bevarandearbete på Lilltorp.

Djurhållning är för det mesta mysigt och underbart - men det finns död också. Rovdjur, olyckor och sjukdom kan alla leda till att vi behöver avsluta djurets liv i förtid. Därför är vårt arbete så viktigt! Utan oss som arbetar med dessa utrotningshotade raser skulle de inte finnas kvar. Och ditt stöd är viktigt för att vi ska ha råd att göra detta.

Hur fungerar det att bli fadder?

Du blir fadder genom att köpa denna produkt. Det är en prenumerationsprodukt som kommer dras månatligen från ditt konto. Så länge du är fadder så får du uppdateringar och information om vår hönsflock.

Du kommer få ett digitalt diplom, både som .pdf och .png som du kan dela i dina sociala kanaler om du vill visa upp att du är en stolt fadder till grisarna på Lilltorp.

Spara denna produkt för senare användning