Hoppa till innehåll
Hem » Gårdsbutiken

Gårdsbutiken

Gris

00000
95.00 kr per månad
Finns i lager
1
Produktdetaljer

Vi håller linderödare på Lilltorp. Under 2022 kommer vi bli genbank och bidra till att hålla rasen vid liv.

Griskultingar är löjligt söta. Vi kallar dem baconfrön 🙂 Du kan adoptera en av dem och få ta del av sötnötens vardag. För en extra peng så får du även namnge den. Priset är en prenumeration under kultingens livstid. Vi väntar tillökning våren 2022. Idagsläget finns det en mysig och trevlig gris som vi kallar Morsan att adoptera

Läs här om hur en adoption fungerar så du förstår. Våra djur lever sina liv på bästa sätt och får bästa möjliga liv hos oss. Dock så finns det risker med gårdsliv, allt från skador och olyckor till rovdjur och sjukdomar.

Det är många som vill hjälpa till att hålla landskapet öppet och hålla landsbygden levande. Alla kan ju inte arbeta med det rent praktiskt såsom vi gör - men du kan hjälpa oss.
Genom att adoptera ett djur så stöttar du oss med djurhållning, foder, utrustning och allt annat som behövs för att djuren skall kunna leva ett så naturligt liv som möjligt.
Väljer du att adoptera ett djur så är du (eller flera) som adoptivförälder med och bestämmer om djuret tillsammans med oss på Lilltorp. Djuret kommer leva sitt liv på Lilltorp tills dess det dör av ålder!
Men för att vara ärlig, djurhållning är för det mesta mysigt och underbart - men det finns död också. Rovdjur, olyckor och sjukdom kan alla leda till att vi behöver avsluta djurets liv i förtid. Det tar vi oss rätten att göra om så behövs, utan att såga till först. På Lilltorp lider inga djur!
Din adoption hjälper också till att hålla extremt utrotningshotade djur vid liv. Vill du kan du även bestämma namn på ett nyfött tillskott på gården.
Hur fungerar adoptionen
Du adopterar genom att välja en månadssumma. Då är du endera själv eller deladoptör tillsammans med några andra. Så länge du donerar per månad så får du uppdateringar och specifik information om ditt adoptionsdjur.
Du kommer också få hem en bild på djuret samt ett diplom som visar att du hjälper djur att få leva ett naturligt liv på ett småbruk som håller landsbygden levande.
Lilltorp kommer tillhandahålla personaliserad information enligt överenskommelse till dig som adopterat och i mån av praktisk genomförbarhet även tillhandahålla råvaror/produkter från djuret.


Spara denna produkt för senare användning