Hoppa till innehåll
Hem » Gårdsbutiken

Gårdsbutiken

Höna

00005
79.00 kr per månad
Finns i lager
1
Produktdetaljer

Bli höns- eller tuppfadder!

Vi har höns och tuppar på Lilltorp!
Höns är fantastiska djur. Det är härligt att se dem sprätta runt i jorden! De kliver två steg fram, sprätter lite, kliver tillbaka och ser om de hittat nåt gott, kliver ett par steg fram, sprätter lite, kliver tillbaka...och så håller de på.
Våra höns ruvar fram nya kycklingar varje år. Vi brukar också kläcka några kycklingar i maskin.

Du kan bli höns eller tuppfadder och få ta del av deras vardag.
Priset är en månatlig prenumeration till hönsflocken.

Våra djur lever sina liv på bästa sätt här på gården. Våra höns kan gå ut året om. På vintern har de tillgång till ett hönshus med både värme och lampa.

En levande landsbygd

Det är många som vill hjälpa till att hålla landskapet öppet och hålla landsbygden levande. Alla kan inte arbeta med det rent praktiskt såsom vi gör - men du kan hjälpa oss.

Genom att bli fadder till våra djur så stöttar du oss med djurhållning, foder, utrustning och allt annat som behövs för att djuren skall kunna leva ett så naturligt liv som möjligt.

Väljer du att bli fadder så är du (och andra faddrar) med i vårt bevarandearbete på Lilltorp.

Djurhållning är för det mesta mysigt och underbart - men det finns död också. Rovdjur, olyckor och sjukdom kan alla leda till att vi behöver avsluta djurets liv i förtid. Därför är vårt arbete så viktigt! Utan oss som arbetar med dessa utrotningshotade raser skulle de inte finnas kvar. Och ditt stöd är viktigt för att vi ska ha råd att göra detta.

Hur fungerar det att bli fadder?

Du blir fadder genom att köpa denna produkt. Det är en prenumerationsprodukt som kommer dras månatligen från ditt konto. Så länge du är fadder så får du uppdateringar och information om vår hönsflock.

Du kommer få ett digitalt diplom, både som .pdf och .png som du kan dela i dina sociala kanaler om du vill visa upp att du är en stolt fadder till hönsen på Lilltorp.

Spara denna produkt för senare användning