Hoppa till innehåll
Hem » Gårdsbutiken

Gårdsbutiken

Mössa virkad lila

00022
375.00 kr
Handvirkat och helt unikt!
Finns i lager
1
Produktdetaljer

Virkad mössa. Storlek vuxen. Mössan är väldigt töjbar. Jämför med någon mössa du har hemma för att vara säker på att den passar. Mössans mått finns i en av bilderna.

Kolla in denna supersköna och mysiga mössa för en kall höst- eller vinterdag. I snyggt melerat garn i olika nyanser av lila. Virkad i ett 4-trådigt akrylgarn. Den fina akrylen har en skön, lätt känsla. Tål du inte ull, har du här ett läckert och gosigt alternativ som kan tvättas i maskin.

Detta garn är en premium akryl. Det betyder bl.a. att garnet bearbetats i flera steg som kan påminna lite om bearbetning av ull. Bland annat kammas akrylen, vilket gör den mer fyllig och extra mjuk. Dessutom har garnet genomgått en Hi-Bulk process, där garnet under produktionen ångas och därför drar ihop sig lite. Det resulterar i en behagligare och mjukare fyllighet.

Till skillnad från stickning så går det inte att maskinvirka. Alla virkade produkter är alltså handvirkade av en riktig människa. Det gör också alla virkade alster till helt unika produkter.

Produktinformation

  • Material: 100% premium HB akryl
  • Tvättråd: Maskintvätt 40ºC
  • Märkning: OEKO-TEX®-certifierat (nr. 2076-311)

Mått

  • Bredd: 19 cm
  • Höjd: 20 cm
  • Uppvik 7 cm

Leverans: Varan skickas med Postnord i spårbar försändelse. Om försändelsen försvinner under frakten efter att vi lämnat ifrån oss den till Postnord, och du har fått bekräftat att försändelsen är inlämnad, ersätter vi den inte. Då får skadeståndskrav ställas till Postnord.

Det är omöjligt för oss att stå för ersättningsprodukt då det ligger så oerhört mycket tid i tillverkningen av varje vara, eftersom dessa är handgjorda.


Spara denna produkt för senare användning