Hoppa till innehåll
Hem » Gårdsbutiken

Gårdsbutiken

Vantar virkade glitter rosa

00009
375.00 kr
Handvirkat och helt unikt!
Finns i lager
1
Produktdetaljer

Virkade vantar. Storlek ca dam S-L

Köp dig lite glamour i vardagen med dessa vantar som har en tunn rosa glittertråd i garnet och glittrar snyggt i solen. Färgen är olika nyanser av rosa, brunt och naturvitt.

Dessa vantar är varma och sköna för frusna händer. Virkade i ett garn med 70% ull och 30% polyamid, gör att vantarna är både varma och slittåliga. Garnet är superwashbehandlat, vilket betyder att dessa kan maskintvättas.

Vantarna är inte fodrade så riktigt kalla dagar rekommenderas ett par fingervantar under, och är du väldigt frusen så prova med ett par fingervantar i merinoull. Vanten är rymlig så det är inga problem med att få plats med ett par innervantar. Vantarna kan självklart upplevas som stickig om du är känslig för ull, eftersom de inte är fodrade.

Till skillnad från stickning så går det inte att maskinvirka. Alla virkade produkter är alltså handvirkade av en riktig människa. Det gör också alla virkade alster till helt unika produkter.

Produktinformation

  • Material: 70% Superwash Ull & 30% Polyamid
  • Tvättråd: Maskintvätt 40°C, använd ej sköljmedel / Plantorkas
  • Märkning: Oeko-Tex Certificeret

Mått

  • Total längd på vanten: 26 cm
  • Varav vantdelen: 19 cm
  • Varav mudden är: 7 cm
  • Bredd tvärs över: 11 cm

Leverans: Varan skickas med Postnord i spårbar försändelse. Om försändelsen försvinner under frakten efter att vi lämnat ifrån oss den till Postnord, och du har fått bekräftat att försändelsen är inlämnad, ersätter vi den inte. Då får skadeståndskrav ställas till Postnord.

Det är omöjligt för oss att stå för ersättningsprodukt då det ligger så oerhört mycket tid i tillverkningen av varje vara, eftersom dessa är handgjorda.

Storlekstabell damhandskar, mät om handen över knogarna.

STORLEK MOTSVARAR MÅTT
6.5 XS 17.7 cm
7 S 19 cm
7.5 M 20.2 cm
8 L 21.5 cm
8.5 XL 22.7 cm


Spara denna produkt för senare användning