Farmen


Farmen

Idag pratar vi Farmen och Torpet. Alltså TV4s produktion där deltagare väljs ut och får bo tillsammans allt medans de sköter gården och gör uppdrag.

En sak vi bägger tycker är märklig är att de inte har någon mat. På en bra gård kan du äta dig mätt, som Bengt sa.
Det är mitt i sommaren och de har väldigt lite att äta.

Som med allt du ser på TV så bör du vara medveten om att allt är TV underhållning. Om det råkar komma med korn av Sanning i det hela är enbart en bieffekt.

Någon som känner någon på TV4? Mattias skulle gärna ge deltagarna en snabbkurs i lieslåtter med allt vad det innebär från redskapsskötsel, slipning, teknik och massa annat.

Podden finns där du hittar poddar i vanliga fall, dvs på:
Spotify,
i Apple Podcast eller
överallt annars där du hittar poddar.

Eller så söker du på Småbrukarpodden i din poddspelare. Prenumererar du kan du också kommentera avsnitten och ge oss betyg – förutom att du aldrig missar ett avsnitt. Lägg in oss i din poddspelare!

Småbrukarpodden

Mattias
Mitt i omställningen från löneslav till självförsörjande småbrukare med fokus på hantverksmässiga metoder Redigerar podden. skriver på http://madprepper.nu (prepping/förberedelse) http://skitjakt.nu (jakt och vapenlagstiftning) http://mattiashandley.se (mina tankar. Här kommer jag skriva om mina tankar och ideer vad gäller småbruk, lantbruk, skogsbruk och jordbruk. Drömmer om: att köra med oxar på gården