Hoppa till innehåll
Hem » Bloggen » Astrid och kultingarna

Astrid och kultingarna


Astrid och kultingarna

Vi diskuterar hur vi skall flytta kultingar och utmaningar med det. Låter inte Astrid och Kultingarna som ett bra namn på ett punkband?

Vägen vi måste köra oavsett om vi skall till Ramsele eller Junsele är en livsfarlig och olycksdrabbad vär. Vår bil slits fruktansvärt och vägen (som heter 977) sköts inte på bra sätt. Vem på Sollefteå kommun skall Mattias prata med?

Vi har typ misslyckats med vår ved. Vi har mängder med björk som Mattias skall hugga upp men det borde ha gjorts för länge sedan. Nu är de alldeles för fuktiga för att eldas med så vi får hitta på lösningar tills dess at veden torkat klart. Mattias reder ut begreppen om hur ved torkar och vare sig Mattias eller Tess är överens om diametercentimeter.
 

Podden finns där du hittar poddar i vanliga fall, dvs på Spotify, i Apple Podcast eller överallt annars där du hittar poddar. Eller så söker du på Småbrukarpodden i din poddspelare. Prenumererar du kan du också kommentera avsnitten och ge oss betyg – förutom att du aldrig missar ett avsnitt. Lägg in oss i din poddspelare!

https://feeds.buzzsprout.com/664657.rssSmåbrukarpodden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *