Hoppa till innehåll
Hem » Bloggen » Ett frukostsamtal om att köra i diket

Ett frukostsamtal om att köra i diket

Idag sitter vi vid frukostbordet och pratar om att köra i diket. Både bokstavligt vilket Mattias faktiskt gjorde idag, men även om hur lätt det är att älta sina val och beslut.

Det är vare sig lätt eller billigt att starta upp en gård. Vi får underbart stöd från alla möjliga som SO, Pärnilla, Niklas, Roger, Birgitta, Daniel, Linus, Barbro och Maggie för att nämna några. Men sedan är det den där grejen med att det är lite knepigt att vara nybyggare.

Alltså inte nybyggare som i Vilda Västern men att starta ett småbruk är ett liv av planer som möter verkligheten. Vi har ju ingenting och utifrån det försöker vi bygga infrastruktur som de flesta gårdar har. Vi har ytterst lite av alla ”bra å ha prylar” som de flesta gårdar har men vi löser det ändå.

Välkommen att lyssna på en typisk konversation vid vårt frukostbord!

Podden finns där du hittar poddar i vanliga fall, dvs på Spotify, i Apple Podcast eller överallt annars där du hittar poddar.

Eller så söker du på Småbrukarpodden i din poddspelare. Prenumererar du kan du också kommentera avsnitten och ge oss betyg – förutom att du aldrig missar ett avsnitt. Lägg in oss i din poddspelare!

Småbrukarpodden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *