Hoppa till innehåll
Hem » Bloggen » Gott nytt år

Gott nytt år


Gott nytt år

Sista avsnittet för 2020. Vi struntar i att göra en årslista, årets bästa/sämsta eller liknande utan pratar istället vad vi ser fram emot.

Tess ser fram emot en skörd och är förvånad över Mattias val. Vi diskuterar också vad olika vi är på det sättet, hur vi filtrerar och vad vi fäster oss på.

Grisen Peppa flyttade ut idag, till sitt nya skjul. Film på Peppas partytrick och flytten till skjulet finns på Lilltorps Youtubekanal.

Mattias berätta om Småbrukare i Västernorrland och att han nu startar upp lokalavdelningen till  Förbundet Sveriges Småbrukare i just Västernorrland.

Tess undrade vad det var för ”smutsvatten” Mattias hade på bordet och nu kan vi avslöja att det var en Gin & Tonic toppad med sichuanpeppar.

Bygget av Peppahuset landade på 4 dagar, men ungefär 1 arbetsdag i effektiv tid. Vi hällde tid på problemet .

Podden finns där du hittar poddar i vanliga fall, dvs på Spotify, i Apple Podcast eller överallt annars där du hittar poddar. Eller så söker du på Småbrukarpodden i din poddspelare. Prenumererar du kan du också kommentera avsnitten och ge oss betyg – förutom att du aldrig missar ett avsnitt. Lägg in oss i din poddspelare!

https://feeds.buzzsprout.com/664657.rssSmåbrukarpodden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *