Hoppa till innehåll
Hem » Bloggen » Hjälp oss med bil – vi har fläskkött

Hjälp oss med bil – vi har fläskkött


Hjälp oss med bil – vi har fläskkött

Det här avsnittet består av två sektioner egentligen.
Vi har slaktat våra fem linderödsgaltar. Är du intresserad av fläskkött så kan du pm:a Mattias eller Tess. Alla styckdetaljer såsom bogbladskotlett, karrekotlett, fläskkottlett, revbensspjäll, leggar och så vidare är frysta, vägda och etiketterade.

Vad gäller bil så driver vi nu ett ärende till Allmänna ReklamationsNämnden (ARN).
När vi köpte bilen så var säljaren tydlig med att bilen var välskött, fräsch och pigg i motorn, hade inga större fel etc. Det var en bra bil säljaren erbjöd oss helt enkelt.

Två månader och några dagar senare skar motorn. Efter kontakt med säljaren så tvärvägrar de att ta något som helst ansvar för bilen och nekar reklamation. Vi ville diskutera en lösning med dem, men de avvisar oss totalt. Tills dess att ARN tagit upp ärendet så är vi en bil kort, och därför så undrar vi:

Har du, eller vet du någon som har en bil som står? Dragkrok och fyrhjulsdrift står högt på önskelistan men at det är en bil är viktigare. Säg till i så fall! Snälla 🙂

Podden finns där du hittar poddar i vanliga fall, dvs på Spotify, i Apple Podcast eller överallt annars där du hittar poddar. Eller så söker du på Småbrukarpodden i din poddspelare. Prenumererar du kan du också kommentera avsnitten och ge oss betyg – förutom att du aldrig missar ett avsnitt. Lägg in oss i din poddspelare!

https://feeds.buzzsprout.com/664657.rssSmåbrukarpodden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *