Hoppa till innehåll
Hem » Bloggen » Honung, spelens inverkan och eldveckan

Honung, spelens inverkan och eldveckan

Idag pratar vi honungsskörd, spels inverkan på beteende och Eldveckan.

Vi har skattat våra bin. Vi gjorde det sent och vår kupa är liten. Viär dock väldigt stolta över de 14,5 kg honung det blev i slutänden.
Egentligen är det perfekt att vänja sig med små skördar för att sedan kunna utöka produktionen så det täcker både våra behov och försäljning. Även en liten skörd är en skörd och med det i sinnet såär vi tacksamma för binas enorma arbete och det goda de ger oss.

Spels inverkan på individens beteende kom upp som en diskussion vid frukostbordet. Hur påverkar det oss att vi i våra mobilspel påverkas av att konsumenterna blir sura (röda, gråa moln, tårar) när de inte kan köpa det de vill när de vill.
Undermedvetet tror vi att du påverkas av detta. Som konsument blir du van att kunna ställa krav på att allt skall finnas tillgängligt när du vill ha det. Som producent blir det samma sak, hur  påverkar det dig att matas medbudskap om att konsumenterna blir irriterade när du inte kan leverera.
Vi producerar för vårt eget behov. Blir det något över kan det ges bort eller användas på annat sätt. Förså fort vi säljersåfårvi kunder och kunder ställer krav…

Eldveckan är Mattias engagerad i. Eldveckan anordnas v44 och vi startar upp Eldveckan på djurparken i junsele med en höstmarknad med eldfokus. På eldveckan.se kan du läsa mer om vad som anordnas. Eldveckan avslutas med en eldfest på Friluftsbyn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *