Hoppa till innehåll
Hem » Bloggen » Kommunikation – det svåraste som finns

Kommunikation – det svåraste som finns

Idag så pratar vi om kommunikation i det stora, hur det är svårt att inte prata dåligt om andra och att många mår dåligt psykiskt idag.

Vi delarockså med oss om våra tips för att målite bättre

 1. Rensa i ditt flöde.
  Personer, ämnen och företeelser som inte bidrar eller som ger negativa tankar/känslor bör du ta bort ur ditt flöde. De tillför inget och de drar ner dig i dina negativakänslor
 2. Öva dig på att läsa en bok
  Att dra upp mobilen vid varje ledig stund är en vana de flesta har. Bryt den vanan. Mattias berättar hur han arbetar med att läsa en bok istället för att sitta med mobilen. Tipset är att lägga tid på att läsa en bok istället för sociala medier/titta på tv.
 3. Välj glädje
  I många internetdiskussioner hoppar vi över jag förstod inte, menar du så här, är detta din åsikt etc till att gå direkt på förolämpningar och att andra är idioter. Tycker du att alla andra i ämnet är idioter, varför är du då där från första början?
   
 4. Happy-Happy
  De flesta konfilkter/förhandlingar/medlingar strandar på att parterna grävt ner sig i sina åsikter och ser till sina egna intressen snarare än att låta en relation växa. Istället för win/win, dvs att bägge parter skall vinna på det så kan du istället satsa på happy-happy. Glädje glädje helt enkelt.
 5. Du kan komma till insikten att du bara behöver älska din partner till 80%
  Du måste inte älska allt din partner gör. Du kan tillåta beteenden/åsikter som du inte gillar, det är ju inte en pingismatch där ni samlar poäng utan fokusera på det storaoch viktiga istället. 

Mattias lyckas även skohorna in SDs budget som vi nu kör landet på (grovt överdrivet). Men det ger dig en möjlighet att se vad SD prioriterar i sin budget. När någon nu skriver”rösta SD” eller liknande har du nu möjlighet att se om SD verkligen kan genomför det personen hävdar, eller om de prioriterar det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *