Kort om: Baka tunnbröd

Idag pratar Mattias och Pärnilla om hur du eldar upp spisen och stöper. Bägge är en kritisk del i hur du gör tunnbröd. Här får du 5 minuter Kort om Tunnbröd.

Vill du veta mer om Pärnilla lyssnar du på intervjun med henne.

I en serie med kortare intervjuer tänker jag fokusera kort på gamla tiders hantverk, vad du kan göra med råvaror och mycket annat. I kortare avsnitt så fokuserar vi på ett ämne och går igenom det på mindre än 5 minuter.

Serien kommer innefatta allt från lieslåtter till getmjölk och tunnbröd till knuttimring. 
Kort sagt, allt som en modern småbrukare troligen vill veta men inte riktigt kommit sig för att fråga om.

Är det något ämne du vill höra mer om så lämnar du en kommentar!

Podden finns där du hittar poddar i vanliga fall, dvs på Spotify, i Apple Podcast eller överallt annars där du hittar poddar.

Eller så söker du på Småbrukarpodden i din poddspelare. Prenumererar du kan du också kommentera avsnitten och ge oss betyg – förutom att du aldrig missar ett avsnitt. Lägg in oss i din poddspelare!

Småbrukarpodden

Publicerat den
Kategoriserat som Podden

av Mattias

Inget är omöjligt, det tar bara lite längre tid.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *