Hoppa till innehåll
Hem » Bloggen » Landsbygdskväll Höga Kusten

Landsbygdskväll Höga Kusten

Idag har vi haft besök på gården av Leader Höga Kusten samt High Coast Media som filmade och intervjuade oss. Vi pratade om hur det är att flytta in och leva och bo, vi pratade om småbruk och självhushållning samt hur det är att vara digital småbrukare. Resultatet kommer visas på Landsbygdskvällen.

Den 23 september, 18-20.30, anordnas Landsbygdskväll för Höga Kusten. Så här skriver Leader om arrangemanget.
Tema: Bo och leva

Höga Kusten är ett hetare varumärke än någonsin. Fler upptäcker den plats vi kallar hemma och ser möjligheterna med ett liv på landsbygden i Höga Kusten. Det spirar ute i Höga Kustens bygder med flera initiativ och utvecklingstankar för en attraktiv plats att bo och leva. Hur tar vi till vara på intresset, växlar upp och får fler att upptäcka möjligheterna?

Välkommen till en kväll med inspiration och inspel för ett fortsatt arbete på lokalnivå men också tillsammansarbetet framåt.

Kvällen är till för dig som är engagerad i landsbygden, är medlem i en förening eller driver företag. Men också dig som tjänsteperson eller politiker på övergripande eller kommunalnivå. Bjud gärna in fler du kan tänka finna kvällen intressant.

Vill du läsa mer kan du läsa om Landsbygdkvällen här samt anmäla dig för att få mer information

Landsbygdskvällen arrangeras av Kramfors, Örnsköldsviks, Sollefteå och härnösand kommun samt Leader Höga Kusten och Länsstyrelsen Västernorrland

Podden finns där du hittar poddar i vanliga fall, dvs på Spotify, i Apple Podcast eller överallt annars där du hittar poddar.

Eller så söker du på Småbrukarpodden i din poddspelare. Prenumererar du kan du också kommentera avsnitten och ge oss betyg – förutom att du aldrig missar ett avsnitt. Lägg in oss i din poddspelare!

Småbrukarpodden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *