Hoppa till innehåll
Hem » Bloggen » Stora tiggeriavsnittet

Stora tiggeriavsnittet


Stora tiggeriavsnittet

För de flesta så är det svårt att se värde i något som är gammalt, rostigt och med eventuella skavanker.

För oss så kan en pannmur utan tappkran och skorsten vara otroligt värdefull – även om den som ägde den från början mest såg det som skrot.

Det här gör det svårt att prata om ”gamla” lantbruksverktyg för småbruk. För de flesta så är det bara skräp. För oss är det användbart och det kommer till användning.

Alla jordbruks, lantbruks och småbruksredskap är intressanta! Allt från hästdragen självbindare och gödselkärra till smörkärnare och separator är intressant.

Även saker som inte är kompletta är intressanta – vi har tid att laga och komplettera.

Vi driver ett litet småbruk och behöver därför inte särskilt mycket. Vi löser det mesta med kroppsarbete och lite klurigheter, det gäller att jobba hårt för att jobba smart.

Har du ”något” som bara ligger och samlar damm, är ivägen eller något som du inte behöver, hör av dig. På Lilltorp får gamla prylar ny innebörd och får återuppstå.

Podden finns där du hittar poddar i vanliga fall, dvs på Spotify, i Apple Podcast eller överallt annars där du hittar poddar. Eller så söker du på Småbrukarpodden i din poddspelare. Prenumererar du kan du också kommentera avsnitten och ge oss betyg – förutom att du aldrig missar ett avsnitt. Lägg in oss i din poddspelare!

https://feeds.buzzsprout.com/664657.rssSmåbrukarpodden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *