Hoppa till innehåll
Hem » Bloggen » Varför smakar och känns gårdskött annorlunda än butikskött

Varför smakar och känns gårdskött annorlunda än butikskött

För att sammanfatta vår diskussion om gårdsköttet så är det en lång väg från levande gris till bacon.
Här förklarar vi varför gårdköttet är annorlunda så du slipperbli besviken första gångerna du tillagar ditt eget gårdskött.

Julskinka och kycklingfile är två väldigt bra exempel på detta.

Nötköttet har vi köpt från Norrbete och det är fantastiskt gott! Vi pratar ochså om varför ungsbakad kalkon är det sämsta sättet du kan tillaga en kalkon på. Håller du med?

Tess upptäcker nu att det som göms i snökommer upp i tö. Det är tudelat kring att ha fåglarna frigående. Mattias har en plan för detta, men Tess vill gärna se och höra fåglarna så någotmåste ge vika.

Vi har börjat förså, chili och tomat av egna fröer samt ringblomma, åkerärt och lite annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *