Hoppa till innehåll
Hem » Bloggen » Vi fortsätter prata #svenskostpåpizzan och alla får hemläxa

Vi fortsätter prata #svenskostpåpizzan och alla får hemläxa

Mattias är frisk, men sjuk. Förmaksflimmret har gått över, men förkylningen sitter kvar. Det hörs i detta avsnitt, men du får stå ut med det.

Här är Samuraj som demolerar en ”DIY Dog Enrichment Toy”.

Charlotte vann tävlingen ”Hur länge står Tess ut på Kajsa Kavat” Vilket blev ca 1h 15min. Charlotte valde att adoptera en husspindel pålivstid och döpte denna till Göta-Petter.
Husspindeln Göta-Petter får bo i källaren och vi håller på att komma överens om var det är lämpligt att spinna nät eller inte.

#svenskostpåpizzan är på tapeten igen, men den här gången pratar vi om den rivna osten du kan köpa i butik. Tess vände på påsarna med riven ost och det skiljer mellan Ica och Arla. Arla har Svensk mjölk som råvara, inte Ica.
Du som lyssnar får hemläxa, vänd på tre varor och kolla var råvaran kommer ifrån.

Har vi någon vegan eller vegeterian som vill vara med och diskutera produkters köttisnamn? Säg till då!

Vi gör även en shoutout till Johannes Cullberg som postar väldigt mycket bra om mat på instagram.

Tess fick i hemläxa att kolla värmemattans effekt. Det var inte mycket mer än 20 Watt, vilket med enkel överslagsräkning drar 1kWh på ca 4 dagar.

Mattias kom på att vi borde göra en uppföljning på det stora odlingsavsnittet, vi var seriösa med sortval, dokumentation etc. Men hur gick det? Det får bli till ett uppfäljningsavsnitt

Bli LilltorpKompis! Gillar du det vi gör? Stöd oss då gärna.
För bara 19 kr i månaden kan du bli LilltorpKompis och stötta oss.

Annars så uppskattar vi om du delar det här avsnittet i sociala medier. Eller om du tar en kompis telefon och subscribar oss i dennes podspelare 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *