Hoppa till innehåll
Hem » Bloggen » Vi slutmonterar växthuset del 1

Vi slutmonterar växthuset del 1

För er som följt oss vet ni att vi köpte ett växthus från grohus.se 2020. Monteringen av stommen är vare sig enkel eller går gå en helg. Mattias har pratat med 6 personer och alla säger samma sak, det är svårmonterat, det tar tid och beskrivningen är usel. 

Att beskrivningen är usel håller vi med om. Den är som bäst svårtydd. Tänk dig en färgbild som kopierats som kopierats som kopierats så förstår du grynigheten i översiktsbilder och förklaringsbilder. Texterna är inte heller särskilt pedagogiska. Det verkar som att texterna är skrivna av någon som kan montera växthuset Tor i sömnen och nu skrivit ned hur det skall göras. Vi förklarar detta tydligare i avsnittet, med flera exempel.

Men nu är stommen monterad, nedgrävd och helt i våg. Gavlarna i kanalplast har monterats. Nu är det dags för nästa steg, att montera väggarna!

Eftersom det här är del 1 så är detta inspelat innan vi började monteringen av väggarna

Podden finns där du hittar poddar i vanliga fall, dvs på Spotify, i Apple Podcast eller överallt annars där du hittar poddar.

Eller så söker du på Småbrukarpodden i din poddspelare. Prenumererar du kan du också kommentera avsnitten och ge oss betyg – förutom att du aldrig missar ett avsnitt. Lägg in oss i din poddspelare!

Småbrukarpodden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *